Diva de plastic va evolua, din toamnă, pe ringul visurilor!

Bianca Drăguşanu va participa din toamnă la cel de-al XIII-lea sezon al celebrei emisiuni Dansez pentru tine. Vedeta consideră că acest show reprezintă o adevărată provocare pentru ea şi promite că va da totul pentru a oferi o prestaţie cât mai bună, „Sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor emisiunii Dansez pentru tine”.

Este nevoită să se dea în permanenţă cu fond de ten pe picioare!

În urmă cu două săptămâni Bianca afirma că nu va avea posibilitatea de a participa în toamnă la Dansez pentru tine din cauza operaţiei ce a suferit-o la ambele picioare, la începutul acestui an. Inesteticele vânătăi ce i-au rămas ca urmare a acestei operaţii, ar fi oprit-o pe “păpuşa Barbie mioritică” să presteze în cadrul emisiunii. Ea menţiona că este nevoită să se dea în permanenţă cu fond de ten pe picioare pentru a ascunde micul defect ce îi strică imaginea de “păpuşică perfectă”. De asemenea, vedeta motiva eventuala absenţă prin faptul că în urma operaţiei i-ar fi fost introdusă o tijă în piciorul drept ce i-ar putea afecta prestaţia în cadrul show-ului. Surse, apropiate Biancăi Drăguşanu, menţionau şi o anumită teamă a acesteia de a nu slăbi foarte mult din cauza efortului  fizic, astfel că, în contextul acestor probleme doar un onorariu generos ar fi putut-o face să se răzgândească.

 

Cred că sunt potrivită cam în orice postură care necesită performanţă şi disciplină.

Cu toate acestea, agentiadepresamondena.ro a anunţat că Bianca a semnat deja contractul cu Pro Tv pentru cea de-a XIII-a ediţie Dansez pentru tine. Surse neoficiale susţin că acest contract ar fi fost semnat pentru o sumă ce, se presupune, că ar depăşi 2000 euro. Vedeta, însăşi, a afirmat ulterior că emisiunea, ce schimbă în fiecare an destinele unor oameni afectaţi de grele încercări şi le materializează visele, reprezintă  o reală provocare pentru ea, fiind o competiţie extrem de complexă, „Sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor acestui show”, mărturiseşte Bianca. De asemenea, ea completează că, în viaţa de zi cu zi, mizează foarte mult pe  seriozitate şi disciplină, calităţi ce le va putea evidenţia în cadrul emisiunii, „Sunt o persoană responsabilă, foarte activă, nu lenevesc, nu-mi place să stau degeaba”, afirmă Bianca. Mai mult de atât ea consideră că are toate şansele să câştige şi să reuşească să-i materializeze visul partenerului său, „Cred că sunt potrivită cam în orice postură care necesită performanţă şi disciplină. Sunt un om care a evoluat constant, iar acesta este principalul meu obiectiv şi în viitor”, adaugă vedeta.

„Bianca nu ştie să danseze. Ea e o divă, ea are altceva!”

Însă, cum de fiecare dată când Bianca se iveşte în prim plan, gurile, mai mult sau mai puţin, rele nu ezită să iasă la suprafaţă, Vica Blochina, o fostă balerină profesionistă, de asemenea şi fostă amantă de-a lui Piţurcă, a afirmat că nu crede că vedeta ar fi potrivită pentru Dansez pentru tine. În urma prestaţiei Biancăi din cadrul show-ului Serviţi, vă rog!, Vica a declarat că aceasta din urmă ar avea mai degrabă două picioare stângi când vine vorba de dans, „Bianca nu ştie să danseze. Ea e o divă, ea are altceva!”, declară Vica Blochina.

 

Leave a Reply

Top