Dorin Pintea rămâne antrenor la “U” Mobitelco. Vezi ce alte schimbări a optat conducerea clubului!

dorin pintea
Foto © Nagy Melinda (u-mobitelco.ro)

Conducerea clubului “U” BT Mobitelco a decis să continue cu Dorin Pintea antrenor, deşi acesta era decis să demisioneze din funcţie după eliminarea din Cupa României, iar Milorad Perovic, cel care ocupase funcţia de director tehnic, să fie disponibilizat.

Jucătorul Ivan Kuburovic a fost suspendat şi nu va participa la antrenamentele echipei în următoarea perioadă.

De asemenea, cei mai importanţi jucători au fost penalizaţi financiar pentru dublul eşec din sferturile Cupei României împotriva formaţiei BCM U Piteşti.

Staff-ul tehnic al echipei va fi format în continuare din Dorin Pintea şi Paul Chetreanu.

“Până acum, parcursul echipei noastre nu a fost unul dramatic, dramatica a fost abordarea dublei din Cupa Romaniei, unde, peste noapte, la diferenta de trei saptamanii de la meciul cu Steaua, echipa noastra impreuna cu stafful tehnic au aratat ca niste amatori. De aceea, eu consider ca este normal sa cerem scuze public tuturor celor care au fost la sala sau au privit meciurile cu Pitesti la televizor, pentru maniera si lipsa de atitudine pe care am avut-o in aceasta dubla mansa. Stiam ca Dorin Pintea este la inceput de drum ca si antrenor principal, chiar daca are 15 ani experienta in antrenorat. Tocmai din acest punct de vedere, am dorit la echipa jucatori mai experimentati si de un nivel inalt in campionatul nostru. Ii multumim domnului Perovic pentru aportul adus, dar implicarea dansului in mod expres in cele doua meciuri de Cupa Romaniei nu a fost la asteptarile pe care le-am avut de la dansul. In continuare, in stafful tehnic vor ramane Dorin Pintea si Paul Chetreanu si, la finalul lunii, in functie de rezultatele celor doua meciuri pe care le avem de disputat, vom vedea ce jucatori merita sau nu sa fie alaturi de noi si daca stafful tehnic trebuie imbunatatit. In ceea ce il priveste pe Ivan Kuburovic, am luat aceasta decizie pentru ca se pare ca, in privinta combativitatii sale in cadrul echipei, nu mai este cea care a fost la inceput, iar cu suparari si frustrari nu o sa ajungem sa rezolvam nimic”, a declarat Mircea Cristescu, preşedintele executiv al clubului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top