Două meciuri demonstrative între fostul și actualul campion mondial la snooker în România! Ronnie O’Sullivan și Stuart Bingham vin în noiembrie la București și Cluj-Napoca

Ronnie O’Sullivan, de cinci ori campion mondial la snooker, vine în România în luna noiembrie a acestui an, unde va juca două meciuri demonstrative, unul la București și altul Cluj-Napoca, în compania actualului campion mondial, Stuart Bingham, potrivit gsp.ro.

Ronnie-OSullivan si Stuart Bingham

“Da, Ronnie O’Sullivan va veni in Romania, urmand sa sustina doua meciuri demonstrative. Pe 20 noiembrie va fi la Sofia, iar apoi va venit direct la Bucuresti. Pe 21 va juca in capitala, iar o zi mai tarziu la Cluj. Totul a fost aranjat in doua saptamani, este un om incredibil. Auzise cateva lucruri despre tara noastra si stia ca exista in Romania o comunitate a celor pasionati de snooker”, a declarat Adrian Thiess, într-o intervenție la Realitatea TV, omul de afaceri care a adus FC Barcelona în România.

Meciul de la Cluj-Napoca va avea loc, cel mai probabil, la Sala Polivalentă, pe 22 noiembrie, la o zi distanță de meciul de la București.

Cel mai ieftin bilet de acces la cele două gale va costa aproximativ 15-20 euro. “Biletele se vor putea cumpara in sistem online de la Eventim. Vor fi preturi accesibile. Am facut o simulare împreună cu cei de la Eventim, probabil că prețul pentru cel mai ieftin bilet va fi undeva la 15-20 de euro”, susține Adrian Thiess, pentru Mediafax.

Ronnie O’Sullivan este cel mai bun jucător de snooker din istorie, acesta cucerind titlul mondial în 2001, 2004, 2008, 2012 și 2013.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top