Două noi minibiblioteci pentru persoanele cu nevoi speciale

Biblioteca Judeţeană “Octavian Goga” Cluj, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, anunţă inaugurarea a două noi minibiblioteci în cadrul programului de voluntariat “Implică-te şi dăruieşte. Fii voluntar!”.

biblioteca judeteana octavian goga

Evenimentele vor avea loc miercuri, 25 februarie 2015, începând cu ora 10.00, la Fundaţia pentru Îngrijirea Vârstnicului Cluj, str. Tazlău, nr. 11, şi joi, 26 februarie 2015, de la ora 10.00 la Clubul Pensionarilor Horea, str. Horea, nr. 108.

Prin programul de voluntariat “Implică-te şi dăruieşte. Fii voluntar!” Biblioteca “Octavian Goga” îşi propune facilitarea accesului la lectură şi la alte servicii de bibliotecă pentru membrii cu nevoi speciale ai comunităţii clujene – persoanele instituţionalizate în centre de îngrijire a vârstnicilor, centre de plasament, spitale, persoane care nu se pot deplasa, din diverse motive, la bibliotecă.

Programul face parte din proiectul naţional “Raftul cu iniţiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci”, desfăşurat în perioada mai 2014 – iunie 2015 de Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) şi este finanţat prin Granturile SEE 2009-2014 în cadrul Fondului ONG în România.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top