“Dubla” lui Paul Batin aduce prima victorie în Gruia, după 2-1 cu Viitorul Constanţa

CFR Cluj a obţinut prima victorie din acest sezon, scor 2-1, cu Viitorul Constanţa, graţie unei duble a lui Paul Batin. Tehnicianul Mircea Rednic a demisionat la finalul partidei după conflictul cu căpitanul Cadu, iar locul său va fi luat de Petre Grigoraş.

batin_gol
Credit foto © cfr907.ro

Viitorul Constanţa are primele ocazii importante de a deschide scorul, dar intervenţiile lui Felgueiras la reluările lui Gavra menţin poarta intacta (12, 15). Deac a încercat un şut spectaculos spre poartă, dar mingea trece peste transversală (25), iar Florin Costea a reluat cu capul de puţin pe lângă buturile apărate de Vâtcă în urma unei centrări în careu a lui Batin (34). GOL! Faza rămâne în careul oaspeţilor, iar tânărul Paul Batin deschidere scorul în Gruia după o acţiune individuală şi îl învinge pe portarul constănţenilor cu un şut plasat (35).

GOL! Egalarea vine în repriza secundă, Gavra îl învinge pe Felgueiras cu un şut din interiorul careului de la 16 metri (50). Voiculeţ expediază un şut în forţă de la 30 metri, dar Vâtcă reţine (57). Portarul oaspeţilor vede cartonaşul roşu direct pentru un fault în careu asupra lui Kapetanos în minutul 67, iar Ciprian Deac ratează lovitura de pedeapsă (69). GOL! Tânărul Batin o aduce pe CFR în avantaj în minutul 75 după ce profită de o gafă în defensiva oaspeţilor şi înscrie.

Mircea Rednic s-a despărţit de jucători la finalul meciului, iar locul său va fi luat de tehnicianul Petre Grigoraş.

CFR va întâlni Steaua în etapa a 5-a, sâmbătă, 17 august, de la ora 21:30.

Echipele de start:

CFR 1907 Cluj: Felgueiras  – Velayos, Rada, Piccolo, Camora – Deac, Obiora, Voiculet, Costea – Batin, Kapetanos
F.C. Viitorul: Vâtcă – Nikolov, Bejan, Ghionea, Mitrea – Lazar, Benzar – Nastasie, Dica, Baluta – Gavra

Leave a Reply

Top