Dulca: “Lipsa de omogenitate ne-a făcut vulnerabili. Vom remedia problemele”

Înfrângerea la scor suferită în faţa Stelei (5-1) l-a afectat pe Cristi Dulca, mai ales că acesta nu se aştepta la un eşec atât de usturător, dar spune că probleme din jocul echipei pot fi remediate.

După trei etape, Universitatea are cea mai slabă defensivă din Liga 1, cu 11 goluri primite, dar tehnicianul Şepcilor Roşii spune că va face tot ceea ce ţine de el pentru a rezolva problemele din jocul echipei sale. Acesta a ţinut să precizeze că meciul cu Steaua s-a jucat exclusiv pe teren.

“Scorul a fost destul de mare, am avut două reprize diferite. În prima am stat bine în teren, dar am primit un gol pe greşeli. În a doua parte am căzut prin minutul 57-58. Sunt nişte probleme în joc care se vor remedia. Nu mă interesează speculaţiile asupra acestui meci, eu sper să ne remediem problemele. Să nu uităm că lotul nu e omogen, băieţii nu se cunosc. În fiecare compartiment sunt câte 4-5 jucători noi”

Dulca a vorbit şi despre posibila revenire pe teren a lui Claudiu Niculescu.

“Sper că va reveni şi Claudiu, probabil că peste o săptămână se va pregăti normal cu echipa. Îl aştept să revină, avem nevoie de el”

CityNews

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top