Dulca: “Lucrurile vor sta bine doar atunci când vom câştiga fără emoţii”

Antrenorul Universităţii Cluj spune că echipa sa a resimţit din plin absenţele lui Vasile Gheorghe şi Dos Santos, dar a fost foarte mulţumit de debutul lui Ionuţ Năstăsie în tricoul “şepcilor roşii”.

Remiza obţinută ieri pe teren propriu cu FC Braşov (1-1) l-a făcut pe Dulca să vadăşi partea plină a paharului. Fostul internaţional a remarcat faptul că echipa este neînvinsă de trei meciuri consecutive şi că evoluţia ei merge încet spre bine.

“Ne-au lipsit Gheorghe şi Dos Santos, a avut grijă domnul Colţescu să ne lase în 8 jucători de câmp etapa trecută. Mă bucur pentru debutul lui Năstăsie, a intrat bine în joc. Sigur că va fi bine atunci când vom putea să câştigăm şi să o facem fără emoţii. Trebuie să trăim momentul şi să scoatem cât mai multe din fiecare joc, din fiecare antrenament”, a declarat Dulca la emisiunea Fotbal LOOK, difuzată în această seară la un post de televiziune local.

Cristi Dulca a vorbit şi despre situaţia fostului jucător al Universităţii, Sebeastian Cojocnean, care a fost pus pe liber de la Petrolul Ploieşti. Acesta nu crede însă că “Super-Cojo” va reveni la Universitatea

“Eu ştiu că Sebi Cojocnean e pus pe lista de transferuri, nu a fost exclus din lot. Cu siguranţă că cei de la Petrolul vor cere bani pe el atunci când o echipă va fi interesată de serviciile sale”

Situaţia financiară a echipă nu este foarte roz, dar tehnicianul lui “U” promite că se va bate în continuare pentru ca echipa să supravieţuiască.

“Mi-aş dori şi eu stabilitate financiară, dar probabil că atunci când vor exista bani şi o situaţie bună, eu n-am să mai fiu aici. Oricum, nu voi ceda niciodată”, a promis Dulca.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top