Dulca: “Severinul e o echipă incomodă, dar vrem să câştigăm”

Confruntarea dintre Turnu Severin şi Universitatea Cluj, din cadrul etapei a V-a a ligii întâi, va avea loc vineri, 17 august 2012, de la ora 19:00.

“Studenţii” clujeni vin după două înfrângeri în deplasare şi două victorii pe teren propriu în primele patru etape scurse din actuala stagiune.  Şepcile Roşii nu se simt prea bine în partidele din deplasare, aceştia încasând nu mai puţin de doisprezece goluri. Acest lucru nu îi descurajează însă pe băieţii lui Dulca şi pleacă spre Severin cu încredere în forţele proprii.

„Este un meci dificil şi datorită faptului că este o echipă nou promovată. Au un punct până la această oră şi îşi vor dori foarte mult să câştige. Jucăm în deplasare, nu va fi o echipă comodă, dar noi sperăm să legăm două victorii, pentru că victoriile aduc victorii, punctele aduc puncte”, a declarat Cristi Dulca la emisiunea Sport LOOK.

“U” a început campionatul într-o structură nouă, atât din punct de vedere al jucătorilor, cât şi al conducerii. În ciuda acestui “fapt”, alb-negrii au reuşit să acumuleze şase puncte care îi situează pe locul 7 în clasamentul la zi al ligii întâi.

„Nu avem o echipă rea, să ştiţi. Din punctul meu de vedere sunt jucători valoroşi, doar mai trebuie puţin timp pentru a ne omogeniza”, a încheiat Dulca.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top