După Ponta, a demisionat și primarul Sectorului 4, Cristian Popescu “Piedone”!

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, căruia peste 20.000 de oameni i-au cerut demisia în stradă, în urma tragediei din Clubul Colectiv, a demisionat şi el.

cristian piedone

Piedone spune că îşi asumă o vină morală, iar pe cea legală o va stabili justiţia. El recunoaşte că a greşit când, în primul moment după tragedia în care aumurit 32 de oameni, s-a justificat cu actele emise de Primărie.

“Îmi prezint astăzi demisia de Primar al Sectorului 4, în semn de respect faţă de victimele tragediei şi sper ca vidul legislativ şi carenţele administrative să tragă un semnal de alarmă, de la cel mai simplu funcţionar, până la cel mai înalt for legislativ. Poate că atunci când mii de oameni ies în stradă să-ţi ceară să pleci şi alte mii cer acelaşi lucru pe reţelele de socializare, e bine uneori să asculţi. Îmi asum această vină morală, cât despre cea legală, voi lăsa Justiţia să îşi spună cuvântul”, a declarat Piedone într-un comunicat de presă.

Primarul demisionar a transmis încă o dată condoleanţe familiilor victimelor din club Colectiv.

“Vreau să îmi exprim părerea de rău pentru reacţiile din primele clipe de după tragedie. Îmi dau seama acum că nu era momentul cel mai potrivit să vorbesc despre acte. Mărturisesc însă că motivul pentru care am făcut-o nu a fost pentru ca să îmi salvez pielea, ci dorinţa de a clarifica lucrurile cât mai repede, de a informa publicul despre documentele firmei care deţinea Clubul Colectiv, din punct de vedere al competenţelor Primăriei Sectorului 4. După toate reacţiile din ultimele zile, după emoţia şi furia total justificate şi exprimate în spaţiul public în căutarea vinovaţilor, după miting-ul de ieri din Capitală în care mii de bucureşteni mi-au cerut demisia, am avut timp să reflectez”, a mai transmis primarul sectorului 4.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top