Dus rece pentru “U” Mobitelco la Pitesti

U BT Mobitelco ClujDupa o serie de trei victorii consecutive in Liga Nationala, a venit si un dus rece pentru baschetbalistii de la “U” BT Mobitelco, care au pierdut, in deplasare, la BCM U Pitesti, scor 92-77, la capatul unui meci in care americanul Josh Sparks a fost cel mai bun jucator, cu 32 de puncte puse pe tabela. Partida a contat pentru etapa a XII-a a sezonului regulat.

BCM U Pitesti: Krapic 18, Ulmer 17, Barro 14, Tutt 10, Barac 9, Durkovic 9, Corpodean 9, Orbeanu 6.

“U” BT Mobitelco: Sparks 32 (9 recuperari, 3 pase decisive), Silvasan 18 (2 recuperari, 2 pase decisive), Hargrove 13, Kuburovic 4, Pogacean 4 (4 recuperari), Medvedj 3 (1 recuperare, 4 pase decisive), Lalovic 2.

“A fost un dus rece pentru noi, am fost dominati la toate capitolele. A fost un meci jucat fara dorinta de a castiga, cu o singura exceptie, Josh Sparks, in rest la niciun jucator nu s-a vazut dorinta de a castiga, nu au avut atitudine in joc. Vom viziona meciul si vom analiza aceasta partida. Imi pare rau pentru aceasta infrangere si speram sa ne revenim cat mai repde”, a declarat antrenorul Dorin Pintea

Elevii lui Dorin Pintea vor intalni astazi, de la ora 12:00, un adversar facil, “laterna rosie” a Ligii Nationale, Farul Constanta, partida conteaza pentru ultima etapa a turului de campionat. Formatia clujeana vor primi vizita luni, 25 noiembrie, echipei BC Timisoara, de la ora 18:45, iar sambata, 30 noiembrie, la Ploiesti, “U” Mobitelco va juca derby-ul cu CSU Ploiesti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top