Echipa clujeana de fotbal american Crusaders, invitati speciali la meciul “U” Mobitelco – CSM Bucuresti

O parte din componentii echipei de fotbal american “Cluj Crusaders” vor fi prezenti la meciul din aceasta dupa amiaza dintre “U” Mobitelco BT si CSM Bucuresti.

Cluj Crusaders, club infiintat in anul 2010, a devenit in acest an campioana nationala. Angajarea la meciul cu CSM Bucuresti, care va incepe la ora 17.30, va fi facuta de catre Rafael Ruiz, antrenorul echipei Cluj Crusaders.

De asemenea in sala vor fi prezenti si aproximativ 30 de suporteri ei echipei estoniene Tartu University Rock. Acestia au fost prezenti, marti, la Medias la meciul din FIBA EuroChallege dintre Gaz Metan Medias si Tartu University Rock.

Tehnicianul baschetbalistilor clujeni, Niksa Bavcevic a anuntat ca nu se vor putea baza pe Steve Ross nici in aceasta partida datorita unei viroze. “Este o situatie inedita in campionatul Romaniei, poate este similara cu Liga Adriatica. Este foarte ciudat, aproape de cartea recordurilor, ca sapte echipe sa aiba acelasi numar de puncte, deci sapte echipe sunt pe locul 2 sau pe locul 8, depinde cat de optimist sau cat de pesimist esti. Doua victorii consecutive te urca in clasament, iar doua infrangeri consecutive te coboara in subsolul clasamentului. Vor fi 11-12 echipe care se vor bate pentru play-off. Am mai jucat cu CSM in Cupa Romaniei, dar le-au lipsit cativa jucatori de baza. De asemenea, echipa noastra este schimbata fata de meciul jucat antrerior. CSM are doi dintre cei mai buni conducatori de joc din Romania si are 8-9 jucatori foarte experimentati, sunt puternici sub panou, sunt puternici atat la recuperari ofensive, cat si defensive. Din pacate, nu stim daca putem conta pe Steve Ross, pentru ca are febra, are o viroza”, a declarat Bavcevic la conferinta de presa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top