Echipa de baschet feminin a Universității Cluj are spot de prezentare

După ce a atras susținerea a 15 sponsori pentru echipa de baschet feminin a Universității Cluj, noua conducere tehnică a realizat cu sprijinul ColorS Media un spot de prezentare al echipei.

u cluj baschet feminin

“Ce ar fi dacă cea mai titrată echipă din istoria Clujului ar reînvia? Ce ar fi dacă numeroasele titluri câștigate de Nicolae Martin, Horia Pop și accederea în fazele finale ale cupelor europene nu ar rămâne doar o amintire? Cum ar fi dacă spiritul ‘U’ ar renaște și am contribui cu toții la asta? Cum ar fi dacă vuietul tribunei s-ar auzi din nou în Sala Sporturilor ‘Horia Demian’? Alăture echipei noastre, demonstrează că spiritul ‘U’ nu a murit”, acesta este mesajul pe care conducerea tehnică încearcă să îl transmite fanilor pentru a se reapropia de echipa care are în palmares 14 titluri naționale.

Companiile care vor susține financiar cu o sumă lunară, timp de un an, clubul de baschet feminin al Universității sunt: CEMACON, Farmec, Electrogrup, Arovit, Pitech+PLUS, omul de afaceri Alex Rus, reteaua de farmacii Ducfarm, IRES, APS, RTZ & Partners, Transferoviar, lantul de restaurante ENGELS, CORATIM, omul de afaceri Sorin Dan si Salad Box.

Noua conducere administrativă a echipei este formată de Florin Covaciu, președinte secției de baschet feminin, Liviu Alexa, director executiv și Milan Medvedj, director sportiv.

De asemenea, echipa a perfectat cinci transferuri în această vară. Flavia Ferenczi s-a reîntors “acasă” după aventura de un an la Satu Mare, iar baschetbalistele Georgiana Plăvițu, Gabriela Măgurean, americanca Shanara Clark și sârboaica Marija Parlja au semnat și ele cu Universitatea.

Leave a Reply

Top