Ediția a doua Jazz & Wine va avea loc joi, 28 august, “La Palat”

jazz&wineCea de-a doua ediție a evenimentului cultural Jazz & Wine va avea loc joi, 28 August, în curtea Muzeului de Artă Cluj-­Napoca, pe terasa “La Palat”.

Guevara Events organizator al evenimentelor Jazz&Wine anunță a doua ediție din seria celor 3 evenimente dedicate muzicii jazz și vinurilor de calitate.

Conceptul de Jazz&Wine, după cum și numele îi spune, se referă la o seară călduroasă de vară în cadrul căreia vinul de calitate și muzica jazz sunt vedetele, în care vom putea degusta diverse sortimente de vinuri acompaniate de muzică jazz live.

Atmosfera va fi întreținută de Jazzybirds.

Trupa Jazzybirds s-a format în anul 2011, inițial pentru a cânta câteva din suitele de jazz ale lui Claude Bolling. Mai târziu le-a venit ideea de a cânta piese rock faimoase pe ritmuri de jazz, iar acum cântă la cele mai importante festivaluri de jazz din România. Jazzybirds înseamnă András Szép ­(pian), Attila Antal (contrabas), Domokos Csergő (tobe), Yolanda Covacinschi (voce) și Zoltán Réman (saxofon). Inspirația muzicală pentru ei vine din compilațiile lui Bill Evans, Duke Ellington, Giacomo Puccini, Claude Bolling dar și Guns’n’Roses și Massive Attack.

Leave a Reply

Loading...
Top