Ediţia din acest an a Zilelor Clujului, programată în mai! Apel la proiecte pe tema Centenarului!

Ediţia din acest an a Zilelor Clujului a fost programată în perioada 17-20 mai 2018, iar municipalitatea a deschis încrierile pentru propuneri de proiecte dedicate Centenarului Marii Uniri.

Ca în fiecare an, clujenii – locuitori ai orașului, ONG-uri, companii private sau instituții – sunt invitați să vină cu idei de evenimente, proiecte sau activități pentru noua ediție a festivalului. Termenul limită: 2 aprilie 2018

Propunerile pot fi trimise pe adresa de email zileleclujului@gmail.com, prin mesaj pe pagina de Facebook www.facebook.com/ZileleClujului sau la Centrul de informare pentru cetățeni al Primăriei municipiului Cluj-Napoca de pe str. Moţilor nr.7, respectiv prin primăriile de cartier.

Pentru a marca împlinirea unui secol de la Marea Unire din 2018, Clujul se prezintă la acest moment unic in istorie prin programul “Cluj 100”, care reflectă multiplele dimensiuni ale orașului nostru: de la educație și sport la inovare și cultură. Această cupolă permite o gamă largă de idei și activități ce pot fi reflectate și în programul Zilelor Clujului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top