Electrica a lansat “Oficiul Virtual”, o alternativă comodă de verificare a situaţiei facturilor şi evidenţa plăţilor!

Electrica Furnizare SA a lansat platforma online “Oficiul Virtual”, care asigură clienţilor accesul la o serie de servicii utile precum: evidenţa facturilor şi consum de energie electrică, evidenţa plăţilor, posibilitate de vizualizare şi descărcare factură, modificare adresă de corespondenţă, contact online, primire de către beneficiarul contului a diferite mesaje de avertizare.

Utilizarea acestor facilităţi presupune crearea unui cont, folosind următoarele date pe care le găsiţi pe factură: codul de client, NLC – se regăsesc în blocul de date client din partea dreaptă sus a facturii. Înregistrarea durează câteva minute.

Platforma online, Oficiu Virtual, adaugă un plus de valoare în ceea ce priveşte conţinutul informaţiilor oferite clienţilor prin intermediul website-ului. Aceasta poate fi accesată la adresa oficiulvirtual.electricafurnizare.ro.

Aplicaţia iniţială de verificare a facturilor va fi funcţională doar până la 1 septembrie 2012. Toţi clienţii sunt rugaţi să-şi facă cont pe noua platformă, Oficiul Virtual.

 

7 thoughts on “Electrica a lansat “Oficiul Virtual”, o alternativă comodă de verificare a situaţiei facturilor şi evidenţa plăţilor!

  1. Buna ziua,
    Va rog sa ma ajutati pentru a putea a crea un cont pentru Cod client 11076116.Mentionez ca candva cineva a creat un cont pe acest cod,dar respetiva nu m-a transmis numele utilizatorului si parola si numai pot sa iau legautura cu persoana.
    Cu respect,
    Nagy Sandor -patron la SC Constructii Service Nagy SRL

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top