“Electricii” nu s-au speriat de ploaie și de vremea nefavorabilă! Festival cu pelerine și cizme de cauciuc

Mii de tineri nu s-au lăsat intimidați de vremea nefavorabilă și de ploaia mocănească căzută în cursul nopții trecute și au luat cu asalt, joi, castelul Banffy din comuna Bonțida în prima zi a celei de a 3-a ediție a festivalului Electric Castle.

electriccastle_logo

Autocare pline cu “electrici” au plecat de la Cluj Arena cu destinația Bonțida începând din această dimineață, prețul unui bilet fiind de 7 lei, iar cozile formate la intrarea în comună au ajuns la zeci de metri. Autocarele circulă non-stop pe durata celor 4 zile de festival, din 30 în 30 de minute, pe ruta Cluj Arena – Banffy, iar organizatorii îi îndeamnă pe toți care vin la festival să folosească această alternativă.

Pentru a reface suprafața din curtea palatului, oamenii din staff au amânat deschiderea porților festivalului cu două ore, astfel că primii “electrici” au intrat în curtea castelului abia de la ora 12:00 și nu 10:00, așa cum era programat inițial.

Au fost turnate tone de pietriș și nisip pentru a acoperi noroiul din curtea palatului și pentru a mai minimiza din “pagubele” produse de ploaie, însă acest lucru nu a fost de ajuns, pe alocuri formându-se adevărate zone mlăștinoase. Cei mai înfocați și fideli “electrici” au luat cu asalt festivalul încă de la primele ore ale dimineții, iar unii au ocupat camping-ul încă de miercuri seară. Organizatorii au anunțat că s-au vândut 20.000 de abonamente și așteaptă aproximativ 100.000 de persoane în cele 4 zile de festival.

FOTO © eClujeanul

electriccastle2015_3

electriccastle2015_2

electriccastle_camping   electric8

electric7

electric6

electric4

electric3

electric2

Mai multe fotografii găsiți AICI.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top