Elena Udrea începe de mâine noul an universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă de la Cluj

Fostul ministru al Dezvoltării și Turismului, Elena Udrea, reintră de luni, 3 octombrie, în febra studenției, de această dată la Cluj-Napoca, în calitate de masterandă la Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

elena-udreaElena Udrea declasare recent în presă că va aplica pentru un loc de cazare în căminele UBB și se va muta temporar la Cluj pe perioada anului universitar pentru a fi mai aproape de școala unde va studia.

“Probabil pe weekend voi sta la Cluj, o să văd dacă găsesc loc la cămin. O să fac o solicitare la secţia de Poliţie, în aşa fel încât să pot să fiu şi la curs să şi semnez aici când este cazul”, declarase Udrea în urmă cu câteva zile, pentru România TV.

În prezent, Elena Udrea locuiește în București într-un complex rezidențial luxos, construit în apropierea pădurii Băneasa. Acolo, cel mai mic apartament, care are o suprafață de 106 metri pătrați, se închiriază cu aproape 1000 de euro.

Udrea declarase pe Facebook în 21 septembrie că vrea să urmeze cursurile specializării Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala pentru a putea să-i ajute pe cei care au probleme să le rezolve cu ajutorul credinței.

“Voi urma cursurile de masterat la UBB Cluj Napoca, Facultatea de Teologie, specializarea Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala. Imi doresc sa pot ajuta si prin implicare personala pe cei care au probleme de orice natura, sa si le rezolve cu ajutorul credintei si al practicii religioase imbinate cu terapii psihologice traditionale. Din experienta personala a ultimului an si jumatate, cred ca resursele religioase precum rugaciunea, spovedania, lecturi din Biblie, prezenta in viata comunitatii religioase si la biserica si postul, pot ajuta la dobandirea Fericirii, orice ar insemna Fericirea pentru fiecare: sanatate, prosperitate, succes profesional, iubire etc.

Imi doresc sa ma implic direct in activitatea de consiliere pe care o va avea asociatia non profit pe care o infiintez, acel “Institutul Fericirii” despre care am mai vorbit, alaturi de preoti, psihologi, consilieri de dezvoltare personala si gandire pozitiva etc. Un popor poate fi salvat prin credinta si gandire pozitiva.
Daca liderii lui gandesc pozitiv si au ei insisi credinta si pot astfel sa ii inspire si sa ii ajute pe oameni. Doamne ajuta! Fericire!”, a scris aceasta pe pagina sa oficială.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top