Elevă din Rădăuţi, bătută de mama unei colege în sala de curs

eleva batutaScene incredibile în Colegiul Tehnic din Rădăuţi. O elevă a fost bătută de o colegă şi mama acesteia, într-o pauză, în faţa întregii clase.

Mama uneia dintre elevele de clasa a XI-a venise la şcoală să aplaneze un conflict mai vechi dintre cele două fete. Numai că, discuţiile au degenerat la scurt timp şi una dintre ele a început s-o tragă de păr pe colega ei. Imediat, mama celei agresate a intervenit şi a lovit-o cu pumnii în cap pe celalaltă elevă.

Mai mulţi elevi au asistat la incident, iar totul s-a calmat abia la apariţia profesorilor. Eleva agresată a refuzat să meargă la spital pentru a-i fi oferite îngrijiri medicale, dar între timp a formulat o plângere penală împotriva colegei sale şi a mamei acesteia.

Profesorii de la Colegiul Tehnic Rădăuţi sunt sideraţi de acest eveniment şi spun că fata care a provocat scandalul nu este la prima abatere de acest gen. O anchetă internă este în curs de derulare, iar conducerea liceului susţine că va lua măsuri drastice împotriva celor vinovaţi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top