Elevii clujeni vor avea transport gratuit pe mijloacele de transport in comun si in 2017

Primaria Cluj-Napoca continua investitiile in educatie si anunta ca programul de transport gratuit pentru elevi va continua si in 2017.

“Susținerea educației este o prioritate pentru municipalitatea clujeană, iar investiția în educație este cea mai sigură investiție pe care o putem face pentru viitorul comunității noastre!
În ceea ce privește învățământul preuniversitar, pe lângă investițiile în infrastructură și bursele acordate an de an, Primăria Cluj-Napoca asigură elevilor gratuitate la transportul în comun.
Toți elevii clujeni care utilizează mijloacele de transport public pentru a merge la școală, beneficiază de gratuitate pe două linii în municipiu. De asemenea, circulă gratuit pe două linii elevii care folosesc transportul în comun pentru a se deplasa la activități educative extra-școlare. Gratuitatea nu se acordă celor care au nota scăzută la purtare sau care au absentat nemotivat de la activitățile educaționale.

În acest fel, urmărim să oferim un sprijin familiilor care au copii școlari, să încurajăm prezența elevilor la ore și implicarea lor în activități extra-curriculare, care să îi ajute să își construiască o bază educațională cât mai solidă pentru viitorul lor”, arata primarul Emil Boc.

Proiectul de H.C.L. a fost aprobat în ședința Consiliului Local de marți, 28 februarie 2017 și poate fi consultat pe website-ul Primăriei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top