Elevii şi studenţii intră GRATUIT la meciul de baschet România – Italia!

Luni, 26 februarie 2018 de la ora 19.00, la Sala Polivalenta Cluj-Napoca va avea loc meciul de baschet dintre echipele naționale ale României și Italiei, în cadrul FIBA Basketball World Cup 2019 Qualifiers.

Federatia Romana de Baschet în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunță faptul că elevii și studenții din Cluj-Napoca vor avea acces gratuit la această partida împotriva Italiei, în baza carnetului care va trebui prezentat la intrare.

Tinerii clujeni vor avea astfel oportunitatea să se bucure de frumusețea jocului de baschet și vor avea ocazia să-i susțină pe “Vulturi” într-o confruntare importantă pentru economia calificării la FIBA Basketball World Cup 2019!

Echipa națională masculină de baschet a României a obținut o victorie entuziasmantă şi importantă, în deplasare, în cursa de calificare la Campionatul Mondial de anul viitor. “Tricolorii” s-au impus cu scorul de 58-56 împotriva Croaţiei și și-au mărit considerabil șansele de a accede în faza următoare a FIBA World Cup 2019 Qualifiers. Baschetbalistul campioanei U-BT Cluj-Napoca, Nandor Kuti, a fost cel mai bun marcator al României, în Croația, cu 16 puncte reușite. El a mai contribuit la succesul echipei noastre cu 4 recuperări ți 3 pase decisive.

În urma acestei victorii România se situează pe poziția a doua a clasamentului grupei D, cu 5 puncte, unul mai puțin decât Italia, viitoarea adversară a “tricolorilor”. Meciul va avea loc, luni, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Primele trei clasate în fiecare din cele opt grupe se vor califica în faza următoare a preliminariilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top