Elevii, studenţii şi pensionarii intră GRATIS la meciul de Cupa Davis dintre România şi Polonia, din acest weekend, la Sala Polivalentă!

Naționala de Cupa Davis a României revine la Cluj-Napoca pentru întâlnirea cu Polonia din Cupa Davis – turul 3 al Grupei a II-a, zona Europa/Africa, unde va întâlni, în acest weekend, 15-16 septembrie 2018, la Sala Polivalentă, reprezentativa Poloniei.

Meciul cu Polonia se va juca pe zgură și are o miză importantă: echipa câștigătoare va accede în Grupa Mondială I a Cupei Davis, Zona Europa/Africa.

Partida se desfășoară după sistemul cel mai bun din 5 meciuri: primele două meciuri de simplu se joacă sâmbătă (de la ora 13:00), iar duminică, 16 septembrie (de la ora 12:00), se dispută meciul de dublu și celelalte două meciuri de simplu.

Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Federația Română de Tenis și Inspectoratul Școlar Județean Cluj anunță faptul că elevii, studenții și pensionarii din Cluj-Napoca vor avea acces gratuit la partida de tenis dintre România și Polonia din Cupa Davis.

Cei interesați pot să ridice de la casa de bilete a Sălii Polivalente câte o invitație în baza carnetului de elev/student sau a cuponului de pensionar, după următorul program:

Vineri: 12.00 – 20.00;

Sâmbătă și Duminică: începând cu ora 09.00.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top