Emeric Ienei, internat de urgenţă la Cluj. Antrenorul va fi supus unei operaţii pe cord!

Antrenorul român Emeric Ienei (75 ani), cel care a stat pe banca formaţiei Steaua Bucureşti la succesul istoric de la Sevilla, din anul 1986, a fost internat de urgenţă vineri seară într-un spital din Cluj-Napoca şi va fi supus astăzi unei intervenţii pe cord.

Fostul tehnician, care locuieşte la Oradea, s-a simţit rău în ultimele săptămâni, acuzând dureri în zona inimii la efort. A fost trimis la Cluj pentru un control, iar medicii au descoperit că are două artere înfundate.

Sâmbătă, 22 septembrie, în jurul prânzului, acesta va fi supus unei operaţii, medicii de la secţia de cardiologie de la Institutul Inimii din ClSuj-Napoca urmând să îi monteze trei sau patru bypass-uri. Familia este alături de fostul antrenor al Stelei la spital.

Preşedintele formaţiei CFR Cluj, Iuliu Mureşan, s-a interesat de starea de sănătate a antrenorului, care va fi operat de un doctor adus de la Braşov.

Emeric Ienei s-a născut la Agriş, pe 22 martie 1937, şi a început fotbalul la Flamura Roşie Arad. Timp de 12 ani, între 1957 şi 1969, a apărat culorile Stelei pe teren, iar în 1972 şi-a început cariera de antrenor. A condus Steaua în şase mandate, fiind şi selecţionerul României la turneul final al Cupei Mondiale din 1990 şi al Campionatelor Europene din 2000.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top