Emil Boc candidează pentru un nou mandat de primar în Cluj!

Primarul muncipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, va candida pentru un nou mandat de primar al orașului de pe Someș la alegerile din iunie 2016, este anunțul făcut de copreședintele PNL Vasile Blaga.

emil boc

Blaga a fost întrebat, după şedinţa BPN, dacă s-au lămurit lucrurile în ceea ce priveşte candidatura pentru Primăria muncipiului Cluj-Napoca, respectiv dacă Emil Boc va mai candida din partea PNL pentru funcţia de primar.

“Am avut aseară o discuţie cu dânsul şi am văzut şi lista de azi dimineaţă prezentată de Cluj. Da, s-a înscris în cursă, sigur că eu l-am înţeles pe domnul Boc, are o problemă că lumea a spus că el condiţionează… nu condiţionează, este o problemă mai complicată legată de situaţia gunoaielor menajere de acolo, nu se termină o lucrare care este pe fonduri europene, el îşi rezolvă o problemă temporar, o rampă temporară, îl ajută în acest sens – şi mulţumesc – domnul primar din Oradea. Lucrurile sunt OK”, a răspuns copreşedintele PNL, citat de Mediafax.

Copreşedintele PNL Cluj Daniel Buda declara luni că Emil Boc a anunţat atât conducerea PNL Cluj, cât şi conducerea naţională a partidului că în acest moment este preocupat doar de problemele proiectelor cu fonduri europene de 150 de milioane de euro şi deşeurilor şi apreciază că ar fi prematură evaluarea unei candidaturi ferme.

Singura persoană care şi-a depus candidatura în cadrul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca este actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan. El şi-a depus candidatura şi pentru Consiliul Judeţean Cluj, pentru a figura pe lista de consilieri judeţeni, dar şi pentru funcţia de preşedinte al CJ Cluj, deşi acest lucru nu s-a cerut, întrucât nu este o funcţie aleasă de electorat, în condiţiile în care, în 2016, şeful CJ va fi ales din rândul consilierilor.

Leave a Reply

Top