Emil Boc dă tonul la mobilitate în Primăria Cluj-Napoca pentru a marca “Săptămâna Europeană a Mobilităţii”!

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, marchează Săptămâna Europeană a Mobilităţii într-un mod cel puţin inedit. Acesta a anunţat că va renunţa la maşină şi se va deplasa pe jos la serviciu, vineri, iar toţi angajaţii de la primărie îi vor urma exemplul.

Toţi angajaţii Primăriei Cluj-Napoca vor veni, vineri, la serviciu fără să utilizeze maşina, ci mersul pe jos sau transportul în comun. E o provocare pe care o lansăm şi altor instituţii publice, să facă diligenţe pe lângă angajaţi ca o dată pe an să nu utilizeze maşina. Eu voi ajunge pe jos la Primărie, din cartierul Zorilor în care locuiesc, şi voi merge înapoi acasă tot pe jos, iar dacă vor fi evenimente în oraş voi merge, de asemenea, pe jos”, a declarat Boc, potrivit MEDIAFAX.

Cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilităţii, vineri, sâmbătă şi duminică, municipiul Cluj-Napoca va fi gazda mai multor evenimente printre care “Clujul pedalează”, care se adresează bicicliştilor, dar şi “Crosul Companiilor”, prin care locuitorii oraşului sunt încurajaţi să practice sportul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top