Emil Boc le-a scris celor de la FRF. “Găzduirea finalei Cupei României ar reprezenta o reparaţie morală”

După deputatul Aurelia Cristea, a venit rândul și primarul Clujului, Emil Boc, să facă lobby pentru ca finala Cupei României dintre Steaua București și Universitatea Cluj să fie găzduită de Cluj Arena. Meciul va avea loc pe 31 mai 2015, însă locația unde se va desfășura partida a rămas, deocamdată, o necunoscută.

“Ne adresăm dvs. în numele comunităţii municipiului Cluj-Napoca şi a tuturor iubitorilor fotbalului din Transilvania, cu scopul de a face cunoscute cîteva aspecte pe care vă rugăm să le aveţi în vedere la stabilirea locului de desfăşurare a finalei Cupei României la fotbal.

Stadionul Cluj Arena dispune de toate facilităţile necesare găzduirii unui eveniment de asemenea importanţă, fiind unul dintre cele mai moderne din Europa de Est, conform clasificării UEFA. Într-o perioadă în care doar trei oraşe din ţară se pot mîndri cu o infrastructură modernă în ceea ce priveşte stadioanele, Clujul a fost ocolit în atribuirea unei competiţii importante, iar găzduirea finalei Cupei României ar reprezenta o reparaţie morală”, se arată în scrisoarea adresată Federației Române de Fotbal de către Emil Boc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top