Emil Boc: “Nu vreau ca U Cluj s-o ia pe urmele Timisoarei”

Emil Boc Cluj ArenaPrimarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, se declara optimist in ceea ce priveste situatia de la Universitatea si a declarat ca spera ca echipa să nu intre în insolvenţă şi că în continuare tratează cu diferiţi oameni de afaceri pentru preluarea clubului.

“Ştiu situaţia dificilă în care este Universitatea Cluj, că s-a tăiat curentul, că nu a fost cvorum la Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA), motiv pentru care nu a mai avut loc. Este o situaţie foarte dificilă dar sper să găsim o soluţie ca “U” să nu intre în insolvenţă. Sper ca oamenii de afaceri clujeni să intervină. Fac un apel către ei, mă bazez pe ei că să nu abandoneze acest club. Nu doresc să se repete la Cluj scenariul de la Timişoara. Trebuie să fim optimişti, să avem încredere. Sper ca Ioan Mărginean să găsească un investitor dacă tot nu s-a prezentat la AGA spunând că tratează cu posibili investitori”, a declarat primarul Emil Boc, citat de stiridesport.ro.

Acesta a declarat ca brandul si palmaresul lui “U” Cluj sunt destinute de primarie, dar sunt cesionate cu drept de folosinta pe inca un an, adica pana la sfarsitul anului 2013, lui Florian Walter si Ioan Marginean. Aceasta situatie se va pastra indiferent daca clubul va intra sau nu in insolventa.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top