Emil Boc s-a întâlnit cu ambasadorul Germaniei în România

Primarul Emil Boc s-a întâlnit, marţi, cu ambasadorul Republicii Federale Germania în România, Excelenţa Sa Dl. Werner Hans Lauk, prezent la Cluj-Napoca. În cadrul acestei întâlniri, edilul i-a prezentat Excelenţei Sale proiectele de viitor şi punctele tari ale Clujului, inclusiv proiectul Cluj 2021 – Capitală Culturală Europeană şi Youth@Cluj-Napoca 2015.

emil boc si ambasadorul RF germania

“La Cluj-Napoca oricine dorește să învețe limba germană are această oportunitate, de la grădiniță până la universitate. (UMF Cluj – Universitatea de Medicina și Farmacie – ia in considerare deschiderea unei linii de studii în limba germană, pe lângă cele existente în limbile franceză și engleză.)

Componenta universitară este un aspect important, la care dacă adăugăm activitatea impresionantă a Centrului Cultural German și a comunității germane de la Cluj în ansamblu, colaborările academice, culturale și de afaceri, se conturează o bază solidă pentru dezvoltarea și mai puternică a relațiilor dintre Municipiul nostru și Germania”, a punctat Emil Boc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top