Emil Boc: “U Cluj nu va dispărea niciodată. Soluţii se găsesc întotdeauna”

Emil Boc a dat asigurări suporterilor că Universiatea Cluj nu va dispărea niciodată şi va face tot posibilul să salveze situaţia dezolantă în care se află clubul. Edilul a declarat că va avea mai multe întrevederi cu oamenii de afaceri din Cluj pentru a-i convinge să se alăture financiar proiectului Universităţii.

“M-am întâlnit de mai multe ori cu doamna Prodan. Vom face tot posibilul să sprijinim Universitatea. Dânsa are nevoie de mai multe resurse financiare. Am aşteptat să vină juristul Universităţii şi sper să se întoarcă cu câteva soluţii pentru a putea să dăm cele 10 miliarde de lei care sunt pregătite pentru Universitatea, într-o formă sau alta din punct de vedere juridic. Am încercat să organizăm adunarea generală a primilor 50 de oameni de afaceri din Cluj. Acum din nefericire am făcut un test cu doi dintre ei, dar mi-au spus că numai după 20 august e bine să programeze întâlnirea. Trebuie să adunăm în jurul Universității nu numai pe cei care sunt cu vorbele, ci şi cu faptele, pentru ca “U” Cluj să meargă mai departe. Vom face tot ce ţine din punct de vedere legal să ajutăm U, atât Primăria, cât şi CJ. Este foarte important să se adopte acel amendament la Parlament pe care l-am promovat atunci când eram prim ministru, ca să putem finanţa “U” și CFR. Până atunci trebuie să găsim soluții împreună aşa cum am putut găsi şi pentru primele două etape. Pe termen lung trebuie să găsim soluţii de investiţii, de un investitor care să poată ducă pe termen lung Universiteatea”, a promis Emil Boc.

Primarul Clujului nu crede că există riscul ca “Şepcile roşii” să se desfiinţeze. “U nu va dispărea niciodată. Soluţii întotdeauna vom găsi, indiferent dacă va fi mai greu sau mai uşor. Nu am lăsat-o nici când era în Divizia B şi să o lăsăm acum să dispară când joacă în Liga I? Voi recomanda cât mai mulţi oameni să se implice la U”, a susţinut primarul.

City News

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top