Endava a achiziţionat o firmă britanică de testare software!

Endava, una dintre cele mai mari companii clujene în domeniul software şi tehnologiei informaţiei, a cumpărat o companie britanică specializată în servicii de testare software pentru instituţii financiare.

Compania proaspăt achiziţionată se numeşte Testing4Finance Limited, iar achiziţia strategică va permite companiei clujene creşterea ponderii serviciilor de testare software în totalul afacerilor companiei. Preţul achiziţiei nu a fost făcut public.

“Achiziţia Testing4Finance aduce noi oportunităţi pentru Endava prin creşterea capabilităţilor de testare şi prin majorarea portofoliului de clienţi cu nume mari din industria bancară şi alte instituţii financiare”, a explicat directorul general al Endava, John Cotterell. “Unul dintre obiectivele noastre strategice este de a deveni un furnizor preferat pentru testarea de soluții software din sectorul financiar și astfel să reușim să majorăm pondea serviciilor de testare în totalul cifrei de afaceri”.

Testing4Finance este unul dintre liderii de pe piaţa britanică de servicii de testare a soluţiilor software destinate industriei financiare.

Endava a anunţat, recent, şi achiziţia unei companii cu profil IT din Bucureşti şi extinderea biroului din Capitală, unde vrea să atingă cifra de 1.600 de angajaţi în următorii doi ani.

Endava este o companie privată de servicii IT înfiinţată în 2000. Are aproape 1.000 de angajaţi în opt sedii din Marea Britanie, Statele Unite, România şi Republica Moldova şi are o cifră anuală de afaceri de peste 34 de milioane de euro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top