Episodul violurilor în rândul bărbaţilor continuă!

Un al doilea bărbat a fost violat în ultima săptămână. De această dată, însă, victima nu a mai avut parte de o brunetă focoasă ci de un bărbat cu 32 de ani mai tânăr. În satul Daia, din Sibiu, un cioban în vârstă de 71 ani a fost violat şi înjughiat, în urma unei altercaţii, de către un coleg mai tânăr de la stână. 

 

În ultima vreme, se pare că, violul în rândul bărbaţilor se transformă într-o adevărată modă. Ciobanul din Daia, în vârstă de 71 ani, a fost dus de urgenţă la Spitalul de Urgenţe Sibiu, după ce a fost bătut, înjughiat şi violat de către un bărbat în vârstă de 39 ani. În stare de şoc şi cu traumatisme grave, ciobanul s-a luptat  pentru viaţa lui, însă, la câteva ore de la internare a decedat.

“A fost diagnosticat cu politraumatisme, contuzii prin agresiune, traumatism cranio-facial, plăci contuze, hipotermie. Bărbatul se afla în stare de şoc şi avea şi sindrom anemic, plăci tăiate în regiunea fesieră stângă, braţ, antebraţ. Din păcate, pacientul nu a mai putut fi salvat”, a declarat Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţe Sibiu.

Agresorul, se presupune, că ar fi avut o altercaţie cu victima în urma căreia ar fi recurs la agresiuni şi viol. La momentul de faţă, el riscă ani grei de închisoare fiind cercetat şi pentru omor calificat.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top