Eros Ramazzotti vine la Cluj cu un staff de 100 de persoane și cu nouă camioane

Accesul la concertul pe care artistul italian Eros Ramazzotti îl va susţine, pe 24 septembrie, de la ora 20:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, va fi permis de la ora 18:00, iar organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp ca să evite aglomeraţia, arată Mediafax.

eros-ramazzotti

Trei categorii de bilete sunt deja epuizate, între care cele mai scumpe locuri puse în vânzare, dar şi cele mai ieftine. Accesul spectatorilor va fi permis de la ora 18:00, în condiţiile în care concertul începe la ora 20:00, iar organizatorii recomandă oamenilor să vină din timp, pentru a evita aglomeraţia. Show-ul va dura aproape două ore, timp în care artistul italian va cânta atât piese noi, de pe ultimul său album – “Perfetto” -, dar şi hituri care l-au făcut celebru.

În perioada pe care Ramazzotti o va petrece la Cluj va fi cazat la un hotel de 5 stele, iar staff-ul său format din aproape 100 de persoane va ajunge cu câteva zile înainte de concert, cu patru autocare de turneu şi nouă camioane. Italienii îşi aduc propria firmă de catering, în timp ce Ramazzotti călătoreşte cu bucătarii săi, care vor pregăti, cu ingrediente locale, preparate tradiţionale pentru întreaga echipă.

Biletele care încă nu s-au vândut costă, în funcţie de distanţa faţă de scenă şi de tipul locului între 143 de lei şi 385 de lei. Cântăreţul italian concertează în premieră la Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă, pe 24 septembrie, în cadrul turneului de promovare “Perfetto 2015”.

Ramazzotti a început să înveţe să cânte la chitara la vârsta de 7 ani şi a încercat să-şi croiască un drum pe platourile de filmare, iniţial ca figurant. Familia l-a încurajat, iar tânărul şi-a scris primele cântece în colaborare cu tatăl său, Rodolfo, muncitor în construcţii pe timp de zi şi muzician noaptea. În 1981, a luat parte la concursul muzical “Nuove di Castrocaro” şi a ajuns în finală cu compoziţia proprie “Rock ’80”, prinzând şi primul său contract cu o casă de discuri. În 1982, a lansat primul single, “Ad un Amico”, şi a lucrat cu compozitorul Renato Brioschi, mentorul său în drumul spre victoria din 1984, la Sanremo, unde a câştigat la categoria debutanţi.

A lansat primul său album, “Cuori Agitati”, atât în italiană, cât şi în spaniolă. Single-ul “Una Storia Importante” a vândut milioane de copii în Franţa şi a devenit un hit în restul Europei, iar Eros Ramazzotti a ajuns să fie cunoscut pe plan internaţional. În 1995 a luat parte la Festivalul European Estival de Muzică, împreună cu Rod Stewart, Elton John şi Joe Cocker. Apoi, în 1996, a lansat “Dove c’e Musica”, un succes incredibil – şapte milioane de discuri vândute la nivel mondial. În 2007, albumul “E2” a ajuns bestseller atât în Italia, cât şi la nivel internaţional. În 2011, Ramazzotti a fost numit “cel mai bun artist internaţional”, la festivalul anual “Die Goldene Kamera film & TV”.

Anul 2012 aduce un nou album, “Noi”, şi un nou contract de înregistrare cu Universal Music. Născut sub o stea norocoasă, “Noi” ajunge rapid primul în clasamentul iTunes în 17 ţări şi se vinde în 700.000 de exemplare. În iunie 2014, Ramazzotti s-a căsătorit cu actriţa Marica Pellegrinelli, prietena lui de cinci ani, iar, pe 14 martie 2015 s-a născut primul băieţel al cuplului. Pe 12 mai, s-a lansat cel de-al 13-lea album, “Perfetto”. Concertul pe care Ramazzotti îl va susţine la Cluj este organizat de Events în colaborare cu Nu Coast.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top