Ești singur de Valentine’s Day? Iată 5 lucruri pe care să nu le faci

Se apropie ziua Sfantului Valentin, ziua in care cele mai multe dintre cupluri sarbatoresc. Inimioare, bomboane, ursuleti de plus, flori… si in mijlocul tuturor acestor “nebunii”, tu esti singur(a), fara partener(a). Daca ai fi avut pe cineva, ai fi stiut cu siguranta ce sa faci. Iata 5 lucruri pe care nu ar trebui sa le faci daca esti singur de Sfantul Valentin.

valentines-day-dinner-cape-town

1. NU il/o suna pe fostul(a)

Cel mai probabil, fostul(a) iubit(a) sarbatoreste Sfantul Valentin cu altcineva.

2. NU merge singur in oras

Nu vei vedea decat cupluri fericite, flori, imbratisari, saruturi. Cel mai bine este sa-ti comanzi ceva acasa sau sa iesi in oras cu prietenii.

3. NU iesi pentru prima data cu cineva de Sfantul Valentin

Veti fi amandoi foarte stresati. Nu va cunoasteti deloc, veti fi tentati, sub euforia momentului, sa credeti ca aveti sentimente pe care, de fapt, sa nu le aveti.

4. NU face remarci sarcastice celor care se pregatesc de Sfantul Valentin

In acest fel iti vei atrage criticile prietenilor sau vei deveni tinta glumelor pe seama faptului ca nu ai cu cine sarbatori Sfantul Valentin si ti-e ciuda.

5. NU incerca sa te ranesti pentru ca n-ai iubit(a)

Da, n-ai avut noroc, anul acesta. Insa cu siguranta vei avea la anul. Nu se stie niciodata de unde va aparea marea dragoste. Si ca sa faci haz de necaz, gandeste-te ca ai economisit ceva bani pe care i-ai fi dat pe cadouri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top