Etapă dificilă pentru baschetbalistele Clujului la Galați

Formația feminină de baschet a Universității Cluj va disputa sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 19:30, meciul din deplasare cu Phoenix Galați, contând pentru etapa a XII-a din Liga Națională.

Gălățencele ocupă locul 5 în clasament, cu 7 victorii și 4 înfrângeri, în timp ce “U” Cluj se poziționează pe treapta a doua a podiumului cu 8 victorii și 3 meciuri pierdute. În tur, “studentele” s-au impus acasă cu 74-70, în urma unei confruntări cu un final încins.

Universitatea Cluj a suferit un eșec pe teren propriu în ultima etapă, scor 69-76 cu ICIM Arad, în timp ce Phoenix vine după un succes în deplasare în runda precedentă, scor 71-84 la CST BC Alexandria.

Conducerea secției a solicitat amanarea partidei pentru o dată ulterioară deoarece mai multe sportive, precum și doi membri ai staff-ului se confruntă cu o gripă severă, urmând ca în perioada imediat următoare să primească un răspuns în acest sens.

Brittany Denson, noua jucătoare a Universității

Cea mai noua achizitie a echipei universitare este Brittany Denson, care are dublă naționalitate: armeană și americană. Denson are 190 de cm si este nascuta in 1987 in Florida, avand o experienta importanta de joc in campionatul israelian, unul foarte puternic.

“Sper ca prin aducerea jucatoarei Brittany Denson sa fim mai puternici sub panou, unde in ultimele meciuri s-a dovedit ca avem deficiente, chiar daca Chelsea Davis a facut toate eforturile. Din informatiile mele, Brittany este o jucatoare cu un spirit incredibil de lupta pentru orice minge si persoana care da totul pentru victorie. Ca sa revenim din aceasta perioada nefasta, cu accidentari, avem nevoie si de revenirea lui Adrianne Ross. Fanii si noi, cu totii asteptam de la ea o evolutie matura si eficienta dupa accidentarea suferita. Sunt sigur ca Denson va aduce un plus de calitate de care avem nevoie. Avem un lot construit pe principiul caracterului, pe principiul sacrificiului in joc. Suntem o echipa mica si tanara, avem un buget constant, chiar daca sub al altor echipe finantate din bani publici. Pentru noi, orice victorie inseamna evolutie, orice infrangere inseamna evolutie. Suntem o echipa mica, dar inimoasa si dornica sa invete”, a spus Liviu Alexa, președintele sectiei de baschet feminin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top