Eugen Trica e increzator in al doilea mandat de antrenor la CFR: “Terminam pe loc de Europa si luam si Cupa”

Antrenorul formatiei CFR Cluj, Eugen Trica, priveste cu mare incredere a doua aventura ca antrenor al clubului din Gruia. Fostul “decar” crede ca il poate convinge pe Mario Felgueiras sa ramana, macar pana la vara si anunta ca CFR va termina pe loc de Europa si va castiga si Cupa.

eugen trica

“E șansa mea, n-are de ce să îmi fie frică! Am pășit zilele trecute în club și, după ce dezastru se anunță în fiecare știre despre CFR, am crezut că găsesc geamuri sparte, pereți crăpați, șanțuri. Totul e însă în ordine, nu s-a dărîmat nimic. Sigur că sînt probleme cu banii, dar cine nu le are în ziua de azi?!”, a declarat Trica intr-un dialog cu jurnalistul Alin Buzarin.

Trica e decis ca luni, cand se va reuni lotul CFR-ului, sa ii intrebe pe fiecare in parte ce au de gand, sa nu se pomeneasca pregatind un lot si incepand campionatul cu altul. “Pe foamea asta, găsim noi jucători cu două mii de euro pe lună și știu eu să-i fac să mănînce pămîntul! O să vezi că terminăm pe loc de Europa și luăm și Cupa pe care am pierdut-o atunci, cu Petrolul!”, a conchis tehnicianul din Gruia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top