Europarlamentarul Daniel Buda a votat pentru o echipă capabilă la alegerile parlamentare

Liderul PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, și-a exprimat votul pentru alegerile parlamentare de astăzi, alături de Emil Boc, Alin Tișe, Marius Nicoară, Florin Stamatian, Dan Tarcea, Radu Moisin, Sorin Moldovan și Ovidiu Cîmpean.

Buda a declarat că a votat pentru o echipă capabilă să facă legi mai bune pentru România și să se lupte pentru Cluj.

“Eu am ales să votez pentru o echipă care s-a validat de-a lungul timpului prin fapte concrete și nu prin vorbe și care are capacitatea mai departe de a pune mai presus de orice, interesul cetățenilor. Am votat pentru o echipă capabilă să facă legi mai bune pentru România și care să știe cum să se lupte pentru prioritățile județului Cluj.

Nu în ultimul rând, am votat pentru o echipă capabilă să continue parteneriatele României cu Uniunea Europeană dar și cu toate structurile internaționale din care facem parte în calitate de membri. Iar în contextul în care țara noastră va asigura președinția Uniunii Europene în anul 2019, cred că este extrem de important pe cine vom trimite în forurile europene să ne reprezinte interesele. Tocmai de aceea, am votat astăzi și pentru un premier ardelean, care a demonstrat că este preocupat cu adevărat de bunul mers al României.

Vă îndemn pe toți să mergeți astăzi la vot și să nu îi lăsați pe cei din Teleorman sau Olt să vă decidă viitorul!“, a susținut europarlamentarul PNL.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top