Ex-ministrul de Interne Ioan Rus şi-a „tras” noră tunată! N-o să-ţi vină să crezi cum s-a transformat!

Cum să te transformi, dintr-o piţipoancă oarecare din Cluj, în viitoarea noră a fostului Ministru al Administraţiei şi Internelor? Cred că cele mai bune sfaturi ni le-ar putea da Denisa Pastor, iubita lui Alex Rus, fiul cel mic al lui Ioan Rus. A trecut prin liga sexy de la GSP, probabil a încercat şi videochat-ul, a mai retuşat câte ceva, ca într-un final să-şi ia papagal şi să devină o veritabilă Bianca Drăguşanu de Cluj. De aici şi până la admiraţia lui Alex Rus a mai fost doar un pas.

În luna martie a anului 2009, Denisa Pastor îşi încerca norocul la Liga Sexy de la GSPTV în cadrul campaniei Stop pe Piept. Ea a considerat că are un piept foarte frumos, astfel că a trimis câteva poze în încercarea de a câştiga un  pictorial incendiar într-o revistă pentru bărbaţi.

Înaintea operaţiilor estetice 

Din păcate efectul nu a fost cel scontat. Reacţiile bărbaţilor nu au fost deloc apreciative, dimpotrivă: „Noi barbaţii iubim creolele, iubim fetele care ies în evidenţă prin ceva fizic frumos şi atitudine!!! Dar în cazul de faţă vedem un chici, un prost gust şi o persoană care nu posedă oglindă acasă. Iar, dacă are oglindă, înseamnă că are un incredibil defect!!! E DALTONISTĂ!!! E bine să o cunoşti doar pe 1 ianuarie. Sorcovaaa veselaaaaa…” sau „prea bronzată, vroia să copieze negresele alea din State??”

Denisa, însă, este o fată foarte ambiţioasă şi consideră că întotdeauna critica este constructivă. Ea nu s-a lăsat doborâtă de remarcile răutăcioase, ci a ţintit mai sus. S-a „tunat”, s-a „photoshopat”, şi-a redus şedinţele de solar, s-a apucat de facultate, Ştiinţe Economice, bineînţeles, şi pentru a mai dobândi experienţă, gurile rele spun că a trecut şi pe la videochat. Că doar, se poartă. În orice caz, Denisa a investit atât timp, cât şi bani ca să arate atât de bine. Şi mai ales, bani, dacă este să ţinem cont că augmentarea mamară costă undeva între 2500-3000 euro, iar în cazul măririi volumului buzelor, vorbim despre 300 euro/ml de acid hialuronic.

 După operaţiile estetice

Dar cu toate că le-a încercat pe toate, Denisa nu se putea mulţumi cu atât. Astfel că, şi-a scos toate atuurile în evidenţă, s-a transformat în albinuţă şi l-a prins pe Batman în mrejele ei. Batman fiind, nimeni altul, decât fiul fostului Ministru al Administraţiei şi Internelor, Alex Rus. Alex a îndrăgit-o imediat, aşa că i-a luat papagal să fie sigur că albinuţa lui va fi întotdeauna sinceră şi întru totul a lui.

 

Nu ne putem pronunţa dacă vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi, însă ceea ce este limpede e că Denisa Pastor a reuşit să şi-l însuşească pe „Făt-Frumos”. A „furat” un pic de la Bianca Drăguşanu, a adăugat ceva mai multă conştiinciozitate şi sârguinţă, a presărat câteva retuşuri prin diverse zone ale corpului, dezvoltând, astfel, adevărata reţetă a succesului.

După operaţiile estetice

3 thoughts on “Ex-ministrul de Interne Ioan Rus şi-a „tras” noră tunată! N-o să-ţi vină să crezi cum s-a transformat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top