EXCLUSIV. Încă un hotel din Cluj este scos la vânzare!

hotel sport clujSemne rele anul are pentru turismul clujean în 2014. Dacă la sfârşitul anului trecut am avut două hoteluri din Cluj scoase la vânzare, Granata, deţinut de milionarul Arpad Paszkany şi hotelul Cristian din Piaţa Mihai Viteazul, al cărui patron este controversatul om de afaceri Costică Pocol, se pare că 2014 începe cu o altă ofertă pe care o anunţăm în PREMIERĂ.

Lanţul hotelier Unita Turism, care deţine 25 de hoteluri în ţară, scoate la vânzare hotelul Sport din Cluj-Napoca (Aleea Stadionului, nr. 8), iar preţul fixat este de 5 milioane de euro. Alte patru unităţi de cazare din judeţul Cluj fac parte din lanţul Unita, hotelul Belvedere, Vila Casa Albă, camping-ul din Făget şi hotelul Bianca din localitatea Fântânele.

Unita Turism Holding este deţinut de milioarul german stabilit în Timişoara, Josef Goschy, un fost broker de asigurări din Germania.

Conform unor surse de piaţă, Sportul ar putea fi achiziţionat de lanţul hotelier Ramada, care deţine în Cluj o unitate hotelieră pe Calea Turzii, fostul Akantus Hotel.

Ramada este deţinut de Wyndham Worldwide, cel mai mare grup hotelier din lume, prezent pe şase continente şi cu peste 6500 de unităţi hoteliere în 59 de ţări. Din brandul Ramada fac parte peste 850 de hoteluri în 25 de ţări, iar în România, pe lângă Cluj, deţine patru hoteluri în Bucureşti şi câte unul în Braşov, Iaşi, Oradea, Piteşti şi Sibiu.

136 este numărul camerelor hotelului Sport, care mai dispune de o sală de conferinţe cu 40 de locuri, o sală de conferinţe de 12 locuri dotată cu videoproiector şi sonorizare, un restaurant de 140 locuri, un salon pentru nefumători, o terasă cu 60 de locuri, parcare proprie.

Leave a Reply

Loading...
Top