Exmatriculat la 5 ani: A furat, a ATACAT colegi de grădiniţă şi a LOVIT un profesor

Un băiat de cinci ani care a furat de fructe, a aruncat cu obiecte și a atacat elevii și personalul unei şcoli a fost exmatriculat, după ce l-a lovit pe profesorul său în față.

copil_exmatriculat_90897200

Logan Steed a fost dat afară de la școala pregătitoare Powers Hall din Witham, Essex, Marea Britanie, după ce a fost suspendat de patru ori. Chiar în primul an de grădiniţă el a fost suspendat pentru lovirea, muşcarea şi îmbrâncirea colegilor și a personalului.

Lui Logan i s-a spus să nu vină înapoi la şcoală după ce profesorii au încercat toate metodele disciplinare posibile – inclusiv întreruperea orelor prin evacuarea oricărui alt copil atunci când Logan făcea probleme.

Ultima picătură a venit atunci când Logan, care stătea pe un scaun, l-a lovit în faţă pe profesorul său, care se aplecase în faţa lui, potrivit DailyMail.

El nu poate fi pedepsit legal pentru comportamentul său, din cauza vârstei. În Marea Britanie un copil poate răspunde penal de la vârsta de 10 ani.

Părinții lui, care sunt divorţaţi, spun că fiul lor se poartă frumos acasă și susțin că școala l-a îndepărtat în loc să-i ofere atenția specială de care are nevoie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top