Expozitie de trenulete si modelism feroviar, la Gara Cluj-Napoca

trainfest 2013Trainfest 2013, o expozitie inedita de modelism feroviar, va avea loc in perioada 6-8 decembrie, respectiv 13-15 decembrie 2013, in incinta Garii Cluj-Napoca.

Asociaţia Transylvania Railway Club Cluj, organizatori ai evenimentului, anunţă această expoziţie ca fiind cea mai importantă acţiune anuală de profil din Romania, întrunind peste 30 de expozanţi din tară şi din străinătate, pe o suprafată totală de 180 mp, in cadrul careia vor putea fi admirate peste 100 locomotive şi 750 vagoane în miniatură precum şi replici ale unor gări, clădiri, terasamente, modele auto, vegetaţie, prezentate la scara 1:87, sub forma unor diorame funcţionale. Modelele prezente vor fi din cele mai variate, pornind de la trenurile cu abur din perioada 1850 şi până la trenurile de mare viteză din prezent, printre cele mai cunoscute dintre acestea numărându-se Orient Express, Rheingold, TGC si Sageata Albastră.

Evenimentul “Trainfest 2013” se află la cea de-a 5-a ediţie, precedenta ediţie fiind organizată în vara acestui an, când peste 3000 de clujeni i-au trecut pragul.

Expozitia va fi deschisa publicului in intervalul orar 10:00 si 20:00 si este organizata in parteneriat cu Gara Cluj-Napoca, Train-O-matic, Trains Addicted.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook Trainfest.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top