Expoziţie foto “România sălbatică” în Piaţa Unirii

“România sălbatică” este un proiect iniţiat de fotograful Dan Dinu (www.dandinu.net), în parteneriat cu WWF (World Wide Fund for Nature) şi Garanti Bank.

În cadrul acestui proiect, timp de aproximativ un an, din august 2010 şi până în septembrie 2011, Dan Dinu a vizitat cele mai ascunse şi spectaculoase locuri din România, din cele 13 parcuri naţionale şi Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, pe care le-a surprins într-o serie de fotografii de excepţie, care au fost expuse astăzi într-un vernisaj în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca.

Expediţia va continua în 2012, cu alte 12 parcuri naturale şi cele două geoparcuri din ţara noastră, iar la finalul ei, imaginile vor face parte dintr-o colecţie publică de fotografii din ariile protejate ale României, care vor putea fi folosite de administraţiile parcurilor în materialele lor de promovare.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre traseu, precum şi o galerie de imagini sau să urmăriţi jurnalul expediţiei, puteţi accesa www.romaniasalbatica.ro. Nu ezitaţi să urmăriţi actualizările despre acest proiect şi de pe pagina de facebook Garanti Bank: facebook.com/GarantiBankRomania.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top