Familia regală britanică a făcut publice fotografiile pentru felicitările de Crăciun

Membrii familiei regale britanice au făcut publice fotografiile pe care le vor trimite drept felicitări de Crăciun, inclusiv o nouă fotografie de nuntă a ducilor de Sussex, scrie BBC.

Prinţul Harry şi Meghan Markle privesc focul de artificii la recepţia de nuntă într-o fotografie alb-negru. Ei apar îmbrăţişaţi la Frogmore House, cu spatele la aparatul de fotografiat. Chris Allerton a realizat imaginea. 

Ducele şi ducesa de Cambridge şi cei trei copii sunt fotografiaţi la reşedinţa din Norfolk. 

Într-un cadru de toamnă, Kate îl ţine în braţe pe prinţul Louis – în vârstă de opt luni – în timp ce restul membrilor familiei stau pe un copac de la Anmer Hall. 

Prinţesa Charlotte stă între părinţii ei, în timp ce prinţul George – cu cizme – în timp ce ridică un picior în aer, cu mâinile pe umerii tatălui său.

Fotografia a fost realizată de Matt Porteous. 

Pentru felicitările lor, prinţul de Wales şi ducesa de Cornwall stau pe o bancă la Clarence House. Ei au fost fotografiaţi, vara aceasta, de Hugo Burnand. 

A devenit o tradiţie anuală pentru familia regală să prezintă fotografiile favorite pe care le aleg drept felicitări de trimis de Crăciun. 


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top