Fără artificii de 1 Decembrie la Cluj, din respect pentru victimele tragediei de la Colectiv!

Primarul Emil Boc a anunțat că anul acesta Clujul va renunța la focul de artificii de 1 Decembrie, din respect pentru victimele tragediei din clubul Colectiv din București.

artificii cluj

“Am luat decizia ca la 1 Decembrie să nu mai organizăm focul de artificii tradiţional, ca formă de respect și solidaritate față de victimele tragediei de la Colectiv. Este o tragedie şi am considerat că organizarea focurilor de artificii la o lună de zile distanţă nu reprezintă un lucru de bun simţ şi am decis ca anul acesta să nu utilizăm artificii”, a declarat Boc la postul de radio Napoca FM.

Acesta a mai precizat că în următoarea sedință de Consiliu Local se va căuta cadrul legal pentru ca banii care urmau să fie alocați achiziționării de artificii să fie donați famillilor victimelor de la clubul Colectiv.

Până în prezent, primăria Alba Iulia și primăria Constanța au confirmat anularea evenimentelor pirotehnice și/sau donarea banilor către victimele. Timișoara și Brașovul au anunțat că au inclus propunerea pe ordinea de zi a viitoarei ședințe de consiliu.

Leave a Reply

Top