Fata violată din Vaslui a fugit din sat de teama vecinilor, după arestarea celor 7 violatori!

După o noapte petrecută în arestul Poliţiei, marţi dimineaţă, violatorii din Vaslui au fost duşi la penitenciar, unde ceilalţi deţinuţi i-au primit cu huiduieli. În acest timp, victima lor s-a mutat cu familia în oraşul Vaslui, de frica rudelor violatorilor.

violatori vaslui

În ziua în care bestiile din Văleni şi-au primit sentinţele, în total 46 de ani şi 8 luni de puşcărie, Raluca dădea prima probă la Bac, la un liceu din Vaslui. Luni, după examen, fata şi părinţii ei nu s-au mai întors în sat, de teama rudelor şi a prietenilor violatorilor care n-au contenit să-i ameninţe. Astfel, cei trei au decis să rămână în apartamentul pe care îl au în oraşul Vaslui. Mai mult, poliţiştii i-au spus tatălui fetei să ia legătura imediat cu ei, în cazul în care primesc din nou ameninţări.

De asemenea, mai mulţi poliţişti patrulează pe străzile din Văleni pentru a preîntâmpina orice posibil conflict între susţinătorii violatorilor şi cei ai Ralucăi. Şi asta, pentru că, de luni, când magistraţii le-au dat sentinţele brutelor, sătenii din Văleni nu prididesc s-o acuze pe Raluca, spunând că, de fapt, ea e de vină pentru că a fost violată. “Sunt oameni gospodari (n.r. – violatorii), care acum trag necazul ăsta din cauza uneia care a ridicat coada. Justiţie e asta? Trebuia şi ea să facă puşcărie cot la cot cu toţi cei şapte băieţi. De la fiecare să-i fi luat câte un an şi să-l fi dat ei. Ce a căutat în maşină cu doi băieţi? Trebuia să se ducă acasă cu microbuzul. A primit ce a căutat. A nenorocit viitorul a şapte tineri. Păcat de băieţii ăştia”, a spus, pentru “Adevărul”, o localnică.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top