Femeie pălmuită de un bărbat necunoscut în sediul Poștei de pe Dorobanților din Cluj. FOTO

O femeie a relatat pe pagina sa personală de Facebook un incident în care a fost implicată joi, 18 iunie, în jurul orei 14:15, la Oficiul Poștal nr. 63 de pe Calea Dorobanților nr. 152.

Aceasta a fost pălmuită de un bărbat doar pentru că și-a permis să îi ceară restul cuvenit funcționarei de la oficiul poștal.

“Astazi, 18.06.2015, ora aprox. 14:15, m-am prezentat la Oficiul Postal nr. 63 (situat pe Calea Dorobanți, nr. 152) pentru a depune o scrisoare recomandată.

În mod logic si firesc, m-am orientat spre ghiseul la care erau cele mai putine persoane. Mentionez ca erau doar 2 ghisee deschise, aflate la distanta considerabila unul fata de celalalt, iar la unul dintre ele coada era considerabil mai lunga.

Exact in momentul in care mi-a venit randul, domnul din imagine a venit in graba 3 metri de la cealaltă coadă, în speranța că reușește să se bage în fața mea și a colegei care mă însoțea. Dar l-am ignorat.
După ce funcționara de la poșta mi-a preluat scrisoarea și banii, am întrebat-o de ce nu îmi dă rest și am primit răspunsul “nu am” în doi peri.

barbat care a palmuit o femeie la posta

În acel moment, domnul din imagine a început să țipe la mine că sunt nesimțită, că am avut tupeul “să mă bag prin față” pentru că la ghișeul meu a mers coada mai repede și pentru că am tupeul să pretind rest de la funcționară. În clipa în care i-am răspuns domnului, acesta mi-a tras o palmă în fața tuturor persoanelor prezente. Din fericire, am primit instantaneu susținere din partea unui domn care asistate la toată scena și care a început să îl pună imediat la punct (verbal, desigur).

În momentul în care am scos telefonul și l-am fotografiat și am spus că chem poliția, domnul din imagini a luat-o la fugă.

Vă rog din suflet să distribuiți postarea mea și să mă ajutați să îl găsesc pe agresorul din imagini!O plângere penală este foarte greu de soluționat doar pe baza unor fotografii”, a povestit Irina Predonu, care le-a cerut ajutorul prietenilor săi de pe Facebook în găsirea băbatului.

Leave a Reply

Top