Festivalul TiMAF aduce cultura si arta pe strazile orasului!

Timp de doua saptamani, in perioada 27 septembrie – 13 octombrie 2013, festivalul TiMAF pune stapanire pe Cluj-Napoca si transforma orasul intr-o scena a culturii si artei.

Cea de a treia editie a Festivalului Transylvania International Music and Art Festival debutează vineri, 27 septembrie 2013, cu un concept unic axat pe diversitatea a 10 arte consacrate: muzică, dans, arte plastice, teatru, literatură, street arts, publicitate, arte decorative și design, gastronomie și arhitectură.

La fel ca si anul trecut, publicul va avea șansa de a face cunoștință cu frumusețea celor 10 arte prin intermediul celor trei componente principale: main eventul, în cadrul căruia vor fi invitați artiști de renume național și mondial pentru a face demonstrații în domeniile pe care le reprezintă, componenta competițională, prin intermediul căreia TiMAF va ajuta la promovarea și lansarea tinerilor artiști și totodată la stimularea creativității acestora și nu în ultimul rând, cea de a treia componentă este cea educațională. La această componentă, artele TiMAF vor fi promovate prin intermediul unor workshopuri susținute de instructori din fiecare domeniu, în încercarea de a atrage un public cât mai divers spre cultură.

timaf-2013

Ediția din acest an debuteaza în centrul orașului, în Piața Unirii, cu evenimentul TiMAF Open Air la care vor participa: VAMA, Șuie Paparude, Direcția 5, Cristian-Daniel, Trupa Incognito, FUNKorporation și 20 de artiști înscriși în cursa pentru marele premiu de 3000$.

Scena culturală clujeană va fi acaparată de show-ul de 3 Milioane de Dolari creat de Edvin Marton împreună cu vioara Stradivarius, urmând ca mai apoi, pe parcursul celor 17 zile, evenimentele TiMAF să pună stăpânire și pe alte repere ale Clujului precum: Clădirea Casino, Casa de Cultură a Studenților, diferite cluburi și pub-uri, cinema-urile clujene etc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top