Fii TU “mogulul” nostru! eClujeanul.ro demarează o campanie de strângere de fonduri din rândul cititorilor pentru dezvoltarea site-ului!

Cu o vechime de 3 ani de zile în media locală, publicația independentă eClujeanul.ro a devenit rapid o sursă credibilă de informare pentru aproximativ 20.000 de clujeni care ne urmăresc lunar, lucru care nu poate decât să ne bucure și să vă mulțumim fiecăruia dintre voi pentru fidelitate. Statisticile noastre pot fi văzute aici.

eclujeanul front page

În 3 ani de zile de când existăm în spațiul media din Cluj nu am solicitat nici măcar un leu cititorilor noștri fideli pe care ni i-am format și nu am devenit agresivi cu bannerele publicitare, dar am continuat să muncim cu drag pentru ca dumneavoastră să primiți în fiecare dimineață la cafea cele mai proaspete informații de pe străzile și din culisele orașului nostru. Am relatat de la toate evenimentele majore din Cluj-Napoca și v-am adus cele mai calde știri, galerii foto, interviuri, reportaje și exclusivități din toate colțurile orașului. Am promovat multe afaceri, localuri și restaurante care ni s-au părut atractive pentru dumneavoastră, în multe cazuri fără să avem vreo pretenție financiară.

În momentul de față, eClujeanul.ro se întreține din surse proprii, dar pentru a continua dezvoltarea portalului nostru la un nivel mai ridicat și pentru a reuși să ajungem în cât mai multe case, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră, al cititorilor noștri fideli, care ne urmăriți în fiecare zi și vă începeți ziua cu noi.

Ceea ce vă solicităm este un minimum efort financiar de doar 20 lei pe care să ni-l furnizați lunar, iar noi vă vom oferi în schimb posibilitatea de a vă face vocea auzită în Cluj-Napoca printr-un articol de opinie, liber și necenzurat, scris de către Dumneavoastră, despre ceea ce vă nemulțumește sau vă mulțumește la orașul nostru, cu care veți deveni parte din echipa eClujeanul.ro, iar numele dvs. va apărea, dacă sunteți de acord, pe o pagină specială de “Susținători”.

Vrem ca prin acest demers să adunăm o sumă de bani lunară pe care să o putem folosi la dezvoltarea site-ului, dar și să vă oferim Dumneavoastră șansa de a vă face auziți și remarcați!

Ești nemulțumit de felul cum gestionează Emil Boc orașul sau de parlamentarul pe care tu l-ai trimis în Parlamentul României să te reprezinte și a uitat de TINE? Vrei să le transmiți un mesaj reprezentanților municipalității? Te-ai săturat să aștepți luni sau ani întregi ca strada ta să fie asfaltată? Ai o sugestie sau o reclamație pentru administrația locală?

ACUM îți poți face vocea auzită într-o publicație pentru care interesul cetățenilor primează! Articolele cititorilor noștri vor face parte din noua secțiune “Vocea cititorului” de pe eClujeanul.ro și vor fi publicate integral așa cum le primim de la Dumnevoastră, fără să intervenim asupra lor, dar avem rugămintea să vă exprimați civilizat în redactarea opiniei, fără limbaj licențios, injurii sau atacuri la persoană.

Dacă sunteți de acord să ne sprijiniți, tot ce trebuie să faceți este să ne scrieți un email pe adresa contact@eclujeanul.ro în care să ne spuneți doar atât: “Vreau să mă implic”, iar noi vă vom trimite mai multe detalii.

Ofertă atractivă pentru companii și mediul de afaceri local

Dacă aveți o afacere în Cluj-Napoca și doriți să îi creșteți vizibilitatea, eClujeanul.ro are o ofertă atractivă și pentru mediul de afaceri. În contul unei sume de doar 100 de lei vă oferim libertate totală asupra unui advertorial, scris de către dumneavoastră și promovat de către noi, fără să intervenim asupra lui. Dacă sunteți interesat și vreți să vă promovați afacerea în publicația noastră, trimiteți-ne un email și vă vom oferi mai multe detalii.

Sprijiniți-ne și la rândul nostru vă vom sprijini! Și TU poți deveni parte din proiectul eClujeanul.ro!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top