Fii voluntar la Scena Verde! Împreună reciclăm PEnTru cultură!

Proiectul “Scena Verde” își propune realizarea unei scene flotante cu suprastructură pavilionară parametrică pe Lacul Gheorgheni (zona Iulius Parc), ce va pluti cu ajutorul unui strat de PET-uri. Ambiția realizării acestui prim teatru în aer liber al Clujului, aparține Societății Culturale Filarmonia și Asociației Studenților Arhitecți având trei etape diferite: Concursul național de arhitectură (încheiat în data de 15 noiembrie), Campania ecologică de  de colectare a recipientelor de tip PET (decembrie 2014 – aprilie 2015) și construcția efectivă a scenei, care va fi inaugurată la începutul lunii mai, în 2015.

Se cauta voluntari!

Ești o persoană energică, cu spirit de echipă, cu abilităţi de comunicare, pasionată de ecologie și cultură? Atunci vino să realizăm împreună primul teatru în aer liber din Cluj – Scena Verde. Pentru toată energia și buna-dispoziție vă vom răsplăti cu:

– Contract și diplomă de voluntariat;

– Training-uri de dezvoltare personală;

– Concursuri cu premii;

– Teambuilding-uri cu vin fiert și prăjituri.

Completeaza formularul de înscriere până la data de 7 decembrie 2014accesând acest link. Te rugăm să te asiguri că toate datele completate sunt corecte, pentru a putea primi ulterior, în timp util, informaţii legate de interviu.

Facebook: https://www.facebook.com/ScenaVerde.

Afis_voluntari

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top