Filmele premiate la Cannes ale lui Cristian Mungiu se văd la Cluj

cinema victoriaCele două filme ale lui Cristian Mungiu premiate la Cannes, respectiv un al treilea, la care a colaborat şi cu alţi regizori, vor rula la cinematograful Victoria din Cluj-Napoca.

Cel mai recent lungmetraj al lui Mungiu, “După dealuri”, premiat la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes pentru cel mai bun scenariu şi cele mai bune interpretări feminine – Cosmina Stratan şi Cristina Flutur, va rula la cinematograful Victoria vineri, sâmbătă, duminică, și joia viitoare de la orele 15:00, 17:45 și 20:30, respectiv luni, marți și miercuri de la orele 15:00 și 17:45.

Un alt film care a câştigat troul Palm d’Or, la ediţia 2007 a Festivalului de la Cannes, “4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile”, va putea fi urmărit tot la Cinema Victoria luni, 11 februarie, de la ora 20.30. Din distribuţie fac parte Anamaria Marinca, Laura Vasiliu şi Vlad Ivanov.

“Amintiri din epoca de aur” va rula marţi – prima parte, “Tovarăși, frumoasă e viața!!” şi miercuri – cea de-a doua parte, “Dragoste în timpul liber”, de la ora 20.30. Regia filmului este semnată de Oana Uricaru, Hanno Hoefer, Razvan Marculescu, Contantin Popescu si Cristian Mungiu.

Intrarea la filme costă 10 lei, cu preţ întreg, respectiv 5 lei, cu reducere, pentru elevi, studenţi şi seniori.

Intrarea la proiecţiile de la ora 15 este gratuită pentru elevi, studenţi şi seniori, în baza asocierii Primăriei Cluj-Napoca cu Asociaţia Victoria Film.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top