Filmul Clujului, recompensat cu bronz la premiile Telly Awards din SUA!

foto: Laviniu Lazar – filmulclujului.ro

Filmul Clujului, pelicula care prezintă imaginea economică a oraşului, a primit din partea juriului premiul Bronz la a 33-a ediţie a premiilor Telly Awards din Statele Unite. Realizatorul acestui filmuleţ de prezentare care a câştigat acest premiu este Laviniu Lazăr.

“Producţia a fost recunoscută şi apreciată în SUA, fiind premiată cu bronz la a 33-a ediţie a premiilor Telly Awards. În această ediţie Telly Awards au fost înscrise peste 12 mii de producții din 50 de țări. Reuşita este de apreciat şi de felicitat, Laviniu este un ambasador excelent al Clujului în lume. Vă mulţumim că aţi pus suflet şi pasiune ca acest oraş să fie cunoscut în lume. Acest demers este unul foarte important pentru iniţiativa oraşului de a deveni Capitala Culturală” a declarat edilul Emil Boc.

“Mă bucur că am avut o recunoaştere a comunităţii clujene. Salut iniţiativa celor care au dorit să schimbe imaginea Clujului în exterior. De-a lungul timpului premii Telly Awards au fost obţinute de Fox News sau Discovery. Juriul este format din membri ai asociaţiilor broadcaster-ilor. Faptul că noi, un oraş mic şi relativ necunoscut, am reuşit să îi impresionăm spune ceva despre potenţialul Clujului. Pornind de la filmul ce prezintă imaginea economică a Clujuliui lucrăm la filmul de prezentare completă a tuturor aspectelor, turistic, economic, cultural. Acesta va fi gata la mijlocul anului viitor. Pentru a avea o abordare mai completă, am creat un site filmulclujului.ro. Aici pot fi postate păreri despre imaginea pe care comunitatea clujeană doreşte să o arate în exterior”, a declarat realizatorul filmului, Laviniu Lazăr.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top