Finaliştii sezonului 2 X Factor România

Duminică seara, show-ul “X Factor” și-a ales finaliștii. Concurenții care s-au luptat pentru un loc în finala din 23 decembrie au fost Dragoș Udilă, Tudor Turcu și Natalia Selegean, din echipa lui Cheloo, Ioana Anuța, eleva lui Dan Bittman, și trupa RED, singura formație a Deliei rămasă în concurs. Fiecare dintre cei cinci au cântat câte două piese, una la alegere, alta hotărâtă de mentori.

x_factor_finalisti_1f47bb1704

Primii care au primit biletul către finală, datorită voturilor primite din partea telespectatorilor, au fost Tudor Turcu și Ioana Anuța.

Cele mai puține vorturi primite din partea publicului le-a primit Dragoș Udilă, care a fost trimis direct acasă, iar la duel au intrat Natalia Selegean, din echipa lui Cheloo, și trupa Red, a Deliei Matache. La finalul duelului, ultimul loc în marea finală a fost completat de Natalia Selegean care a fost salvată de Dan Bittman. Astfel, Delia Matache a rămas fără niciun concurent, iar în marea finală bătălia se va da între doi concurenți din echipa lui Cheloo și unul din echipa lui Dan Bittman.

Anul acesta marele premiu “X Factor” este în valoare de 200.000 euro. Primul sezon al show-ului de la Antena 1 a fost câștigat de Andrei Leonte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top